vrijdag 5 november 2010

Call of Duty!

Het is november. De dagen beginnen te korten, de temperatuur zakt. Voor velen is de herfst een goede gelegenheid om gezellig voor de haard te gaan zitten met warme chocolademelk en een fleecedekentje op de schoot.. Voor anderen is november de maand van brute actie. Vraag aan een fan van FPS-games zijn favoriete tijd van het jaar, dan zal hij zeker en vast 'november' zeggen (tenzij je een HALO fan bent natuurlijk). Jawel, hij komt eraan! De nieuwe Call of Duty, baby!

Ook ik ben verslingerd van de franchise van Activision. Call of Duty: Black Ops zal op 9 november in de rekken liggen. Wie dit game al sinds de eerste editie speelt, weet welke weg het al welke weg het al heeft afgelegd. Deeltje 4 bracht ons moderne oorlogsvoering, perks en killstreaks; deeltje 7 zal daarom ook niet anders zijn.
Treyarch gaat trachten om Call of Duty weer meer rond wapens te laten draaien door middel van nieuwe game modes, aangepaste perks, challenges en veel meer... Onderstaande video zal meer informatie geven over het multiplayer gedeelte van dit game.

Waarom ik Call of Duty: Black Ops zeker en vast ga kopen? Epische singleplayer, geen lightweight/marathon/commando noobs met tactical knive meer en vooral: geen overpowered killstreaks meer. Heerlijk! Volgende week zal ik mijn oordeel vellen op deze blog. Dus... Stay tuned!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten